ezustvereb

Az Ezüstsas 2008 végén leszállt. Azzal próbálok boldogulni, ami maradt utána. Mondhatni, rendezem, eladom a hagyatékot.

Legutóbb erről beszéltünk...

free counters

Próbababa

2010.01.07. 20:53 | 21 hónap | Szólj hozzá!

Kattog az agyam napi sok órában, hogy mit hogyan kellene felmérni-feldolgozni-dokumentálni. Most épp az egyenruháknál és a sisakoknál tartok. A legszebb az lenne, ha mindent sikerülne körbefotózni. Délután emellett döntöttünk, úgyhogy nekifogtam próbababát keresni.

Elég hülyén nézne ki, ha egy ilyen lógna ki a zubbony alól...

Nem tudom, hogy mi lenne jobb, a teljes alakos vagy a szabóbaba. Mivel sok egyenruha hiányos, ezért egy ezüstszín modern próbababával eléggé idétlenül mutatna egy zubbony, ahogy alul pucér a baba... A szabóbabát választottuk végül. Az egyik legelegánsabb, ráadásul még később is lehet használni, elvégre holnap érkezik az új (használtan árverezett) varrógépem.

Szóval szabóbaba és bábufej a sisakokhoz és a mindenféle sapkákhoz.

Míg altattam a legkisebbet, hirtelen apám arca villant elém, ahogy arról beszél, hogy szükség esetén adjunk el mindent. Egy kövér könnycseppet látok a szemében. Mégis-mégis... ilyenkor muszáj kitartani és tovább csinálni az egészet. Egyrészt szükség van rá, másrészt pedig nem szabad ennyire ragaszkodni a tárgyakhoz. Még így is marad elég dolog. A könyveket megígértem, hogy az utolsó darabig megtartjuk. Eddig két szoba minden fala van velük tele, de rengeteget hiányolok. Úgyhogy újabb könyvespolcokat fogunk szerelni - az az érzésem...

Címkék: gondolat apám

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustvereb.blog.hu/api/trackback/id/tr541655187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása