ezustvereb

Az Ezüstsas 2008 végén leszállt. Azzal próbálok boldogulni, ami maradt utána. Mondhatni, rendezem, eladom a hagyatékot.

Legutóbb erről beszéltünk...

free counters

Reggeli katonakép - helyett

2010.02.24. 08:12 | 21 hónap | 2 komment

Elfogytak az előre feltöltött katonaképek, a mai adag egy kicsit borúsabb témát boncolgat. Végeredményben ők is katonák - voltak. Vagy még azok. A Genfi Egyezményt nem ismerem részletekbe menően.

A változatosság kedvéért egyébként most minden rendben a gépemmel. Tegnap épp csak a net ment el egy fél napra, meg egy ügyfelem csődölt be 2,7 milliárdos hiteltartozást hagyva maga után. Na persze ennek csak egy töredékével lóg nekem, de nem valószínű, hogy a megmaradt két külterületi telek és a két autó fedezi majd a 3 Bazi Nagy Bank tartozását plusz a többiekét. Meg a miénket...

Mindegy. Jó hír is van, ma megyünk megnyitni a Reprint Kiadó Kft. számláját, ugyanis tegnap bejegyeztek. Juppi.

Visszatérve a Kontobuchhoz: nem tudom, hogy ki fotózta és milyen apropóból. Azt sem tudom, milyen engedélye volt, mikor, hol került apám tulajdonába. Érdekes lenne persze megtudni, de Ti biztos találtok majd mozaikdarabkákat az egyenruhákon, itt-ott. A képfeliratok is beszédesek. A 6. kép hiányzik.

Még egy apróság: hamarosan betelik az indafotón a havi keretem, így lehet, hogy annyira nem lesz egyszerű újdonságot prezentálnom. De azért igyekszem. Köszönöm a megértést.

Címkék: digitális lelet katonakép

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustvereb.blog.hu/api/trackback/id/tr551785903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kneor 2010.02.24. 09:34:01

Ez szerintem a németek 39-es bevonulása Lengyelországba, a 2.vh kezdete. A katonák a Wehrmacht katonai, a civilek gondolom lengyelek.

wraith42 2010.02.25. 01:46:35

A helységnevek alapján dél-délkelet lengyelországban ill talán a mai ukrajna területén is jártak. Nekem sima gyalogosoknak tűnnek. Valami másodvonalbeli alakulat lehet, vagy legalábbis nem tűnt úgy a képek alapján hogy túl sokat harcoltak volna. Olyan mintha már a harcok befejezése után vonultak volna át a területen. Amúgy ezeken a képenek nagyon jól látszik, hogya holywoodban ill a közhiedelemben elterjedt verzióval szemben mennyire volt motortizált a német hadsereg :)
süti beállítások módosítása