ezustvereb

Az Ezüstsas 2008 végén leszállt. Azzal próbálok boldogulni, ami maradt utána. Mondhatni, rendezem, eladom a hagyatékot.

Legutóbb erről beszéltünk...

free counters

Hétfői jelentés

2010.03.22. 08:57 | 21 hónap | 2 komment

Előttem egy lista mindarról, amit tennem kell. Csak egy A5-ös, félig teleírva, mégis - az egész hetem rá fog menni. Többek között olyanokat tartalmaz, hogy "új posztok", "öcsém posztjának felrakása", stb. Meg olyat is, hogy levél a baráti kölcsönt nyújtó tüncik ügyvédjének.

A tartozást időközben sikerült az ő irányukban egész pontosan a 27%-ára apasztani - a bank még hátra van. Egyébként pénteken jött az újabb levél, hogy ejnyebejnye 8 nap, vagy per meg bíró, meg pékfarka, meg egyébként se ajánlgassuk a régi lakást fedezetül, mert a házunkra van bejegyezve a jelzálog, és azt hajtatják végre, ha nem fizetünk. Három napja fogalmazom a válaszlevelet, közben a belem kifordul...

Ettől függetlenül hálás vagyok a helyzetért. Egyrészt megismertem egy csomó érdekes embert, másrészt soha a büdös életben ki nem bontom apám dobozait, ha nem visz rá a szükség. A szükség, ami nem törvényt bont, hanem lehetőséget és értéket teremt. Jelzem, megvan az első három kiadványunk, ha minden igaz, akkor apám születésnapján, azaz a nyári napfordulón fog megjelenni az első.

Mostantól május közepéig-végéig kicsit kevesebb időm lesz megint. Illetve még kevesebb, de azért igyekszem a napi legalább 1 posztot tartani. A kitüntetéseket már unom, meg a nagyja ki is fogyott, ha minden igaz, akkor majd az egyenruhák jönnek, meg a papírkák, úgymint kordokumentumok és igazolványok. Ehhez kapcsolódóan: ha valaki tud valahol egy elfekvő, jó minőségben dolgozó, ámde használt A3-as szkennert, akkor kérem, írjon. Megvenném, mert a letöbb régi papír épp csak hangyányival, de nagyobb az A4-nél, és igazán szépen egyben lehetne szkennelgetni.

Címkék: gondolat

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustvereb.blog.hu/api/trackback/id/tr441858509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MTi 2010.03.22. 11:14:42

Szia! Néha-néha benézek, de csendbe maradok - el vagyok havazva munkával. Igaz, magam válaltam, mert kell a kib@szott pénz - a munkahelyen kapott fizu ár csak hideg vízre elég. A beígért létszámcsökkentést okosan úgy oldották meg, hogy senkinek sem mondtak fel, csak a bérekre arányosan kevesebbet adnak, érts: 14 ember osztozik 10 bérén!
A kitüntetéseket már én is untam nagyon, a fotókat szerettem...
Olvaslak, és látom, hogy Isten nem ver bottal... csak minden mással! Azt is látom, hogy küzdesz, és ez jó! Golf téren mi újság? Hadtörténeti jelzett-e valamit?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.03.22. 11:18:10

@MTi: köszönöm kérdésed, én is gondoltam rád a hétvégén.
Nem ver bottal, csak lehetőséget nyújt arra, hogy kreativitásom és problémamegoldó képességem csillogtassam :)
Golf-ügyben nincs semmi fejlemény (ne is legyen, mit kezdjek egy bűnjelekkel teletűzdelt, agyontört, elkövető nélküli ronccsal?), a gyerekülések sincsenek meg (ez bosszant leginkább). A Hadtörténetinek épp most írtam levelet, az előbb bújt ki a nyomtatóból.
süti beállítások módosítása