ezustvereb

Az Ezüstsas 2008 végén leszállt. Azzal próbálok boldogulni, ami maradt utána. Mondhatni, rendezem, eladom a hagyatékot.

Legutóbb erről beszéltünk...

free counters

Kard ki, kard!

2010.01.15. 14:48 | 21 hónap | 1 komment

A gyűjtemény egy teljesen különálló részét képezik a kardok és bajonettek.

A kettőt igazából külön szeretném kezelni, mert úgy is épp elég nagy falat. Természetesen, mint majdnem mindennel, a kardokkal is bajban vagyok. Van belőlük nem kevés, kettő közülük a nagyapámé, illetve a dédnagyapám rendőr (nem csendőr!) kardja. Azoknak ugyebár illene mindenképp birtokon belül maradni...

Nos, a biztosítás miatt egyszer már elkövetett fotózás alkalmával random módon ez a darab került először a kezembe. Elnézést előre is, akkortájt játszott a kicsi fiam először - nüná, hogy a tudtom nélkül - a fényképezővel, és kapásból ki is akasztotta az objektív mechanikájának fogaskerekeit. Tehát akad köztük jó pár életlen. Ezennel ünnepélyes ígéretet teszek, hogy végig fogom őket újra fotózni, annak rendje és módja szerint.

Címkék: fotózás kard

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustvereb.blog.hu/api/trackback/id/tr1001672020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2010.01.15. 17:38:19

Hátulról a harmadik fotón, a pengén Erdély címere látható...
süti beállítások módosítása