ezustvereb

Az Ezüstsas 2008 végén leszállt. Azzal próbálok boldogulni, ami maradt utána. Mondhatni, rendezem, eladom a hagyatékot.

Legutóbb erről beszéltünk...

free counters

Új árverések

2010.01.09. 23:58 | 21 hónap | Szólj hozzá!

A mai este gyerekszempontból csendes volt, így alkalmam nyílt egy csomó könyvet és kitüntetést árverésre bocsátani (ezustvereb árverései itt érhetők el). Közben átböngésztem a szekrény alját és kipakoltam a maradék kitüntetéseket is a dobozból.

Hát, nem kicsit csapkodtam magam hanyatt. A következő pár napban a frissen felkínált érmeket lehet majd megismerni, de még maradtak apróbb csemegék, pl. anyasági érdemrend sorozat és társai...

A bányászok lassanként kifogynak, a jövő héten nekikezdek a tűzoltóknak. A bányászok közül egyébként egy komplett sorozatot megkapott a nagybörzsönyi bányászmúzeum, tessék látogatni. Azt hiszem, hogy nem fogok kérni tőlük semmit cserébe, csak egy kis sárgaréz lapot, amin az áll, hogy kinek a gyűjteményéből érkezett. Azt hiszem, ez tetszene Neki is.

Az egész árverősdiben egyébként a fotózás és a leírások begépelése a leghosszabb. A gépelés pedig egyértelműen a legunalmasabb. A fotózás egész jó lenne, ha nem vacakolnának a lámpák, és lenne időm a fehéregyensúly bogarászásával. Meg ha lenne valami szebb alátétanyagom. A jövő héten talán kanyarítok is egy adag posztót. A legélvezetesebb viszont mindenképp az azonosítás, a vadászat.

Címkék: gondolat

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustvereb.blog.hu/api/trackback/id/tr851660343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása